Een goed binnenklimaat is essentieel voor uw welzijn.

Flanders Air Technic installeert voor u de geschikte airco systemen met een lucht-lucht warmtepomp.

We plaatsen hoofdzakelijk airconditioning units van het merk Panasonic. Het bedrijf is al jarenlang een pionier op vlak van elektronica en streeft naar milieuvriendelijke innovaties, hetgeen wij ook veel belang aan hechten.

Koeling en verwarming van elke ruimte

De Etherea-serie van Panasonic is een zeer uitgebreide reeks van aircosystemen. Met een innovatief design en een hoog rendement is dit residentiële gamma de ideale oplossing voor de verwarming en koeling van ruimtes van alle groottes.

Zuivere lucht

Met de integratie van de Nano X en Nano G technologie garandeert de airconditioning ook een zuivere lucht! Dit systeem remt een grote verscheidenheid aan bacteriën, virussen en verontreinigende stoffen. Want zuivere lucht is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag!

Airco voor bestaande woningen
Airconditioning in huis

Airco ook voor bestaande woningen

Een airco systeem is niet enkel voorbehouden voor nieuwbouw woningen. Ook in bestaande woningen is het doorgaans perfect mogelijk om een airco installatie bij te plaatsen. Wij komen hiervoor samen met u ter plaatse om de mogelijkheden na te zien. In bestaande woningen werken we uiterst secuur om zoveel mogelijk kap en breekwerk te vermijden. Hierdoor is in vele gevallen zelfs geen herstellingswerk nodig!

Airconditioning van Panasonic

Download hier onze folder met daarin alle informatie van de Panasonic Etherea-serie.