FAT kan u hierin perfect bijstaan. Wij zijn gewoon van zelfbouwpakketten in mekaar te steken of installatie te doen met de hulp van de klant.

De werkwijze

1. Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan.

Wenst u een offerte voor u verbouwing of nieuwbouwwoning? Voor een systeem C, C+ of D? Keukenventilatie? Vraag deze aan op volgende wijze:

  • Download hieronder de checklist (Excel-file).
  • Vul al de nodige gegevens in.
  • Stuur de ingevulde checklist per e-mail door naar offerte@fatnv.be, tesamen met een digitale versie van uw plannen (PDF, VWX of DWG).

Download de checklist

U bent een handige doe-het-zelver?

Wij sturen u dan op korte termijn een volledig uitgewerkte offerte toe, tesamen met interessante en belangrijke info en tips over het ventilatiestysteem.

Lukt het niet om de checklist door te sturen of heeft u geen digitale plannen?

Wij maken hiervoor graag een afspraak met u in onze showroom. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier of bel: 09 333 73 33 of mail ons: info@fatnv.be

2. Voor de uitvoering en montage van de ventilatie, heeft u volgende mogelijkheden:

  • U bent doe-het-zelver en installeert alles alleen. Dan krijgt u van ons alle uitgewerkte tekeningen en kanalentrace's in detail + lijst van de benodigdheden en een handleiding voor montage.
  • U wenst mee te werken, maar toch beroep te doen op een van onze techniekers: Wij sturen u voor 1 dag 1 technieker aan regie-tarief. Die dag wordt het moeilijkste deel van de installatie uitgevoerd en krijgt u de nodige uitleg en gedetailleerde plannen en stuklijsten om de verdere installatie te voltooien, ofwel kiest u ervoor dat we verder samen de installatie doen tot volledige afwerking.
  • U laat de volledige installatie aan FAT over.

In alle geval kan u tijdens de montage ons altijd contacteren voor info of hulp of bijkomende bijstand.