45 jaar ervaring in ventilatie tot uw dienst

De activiteiten van FAT gaan terug naar 1976. We zijn gespecialiseerd in alles wat ventilatie en luchtbehandeling te maken heeft.

Jarenlang is een grote expertise opgebouwd in industriële en particuliere ventilatie. Diverse industriële projecten in de land- en tuinbouw, voedingsnijverheid, horeca, enz. zorgden voor de nodige know-how om problemen met reuk, stoom, temperatuur, stof, schadelijke gassen, enz. het hoofd te bieden. Dankzij deze opgebouwde ervaring kunnen we tegenwoordig zeer efficiënt ventilatieproblemen aanpakken.

Ook in de woningbouw en projectenbouw wordt deze expertise aangewend om de meest comfortabele en onderhoudsvriendelijke installaties te plaatsen. FAT is gespecialiseerd zowel in systeem C als in systeem D, en eveneens in geruisarme keukenventilatie, luchtbevochtiging en luchtontvochtiging (zwembaden).

Door de toenemende verstrenging van de energienormen is er steeds meer nood aan hernieuwbare energie. FAT biedt dan ook totaaloplossingen aan met warmtepompen, luchtverwarming, zonneboilers, warmtepompboilers enz…

ventilatie en luchtbehandeling
ventilatie en luchtbehandeling

Missie

Flanders Air Technic heeft volgende algemene doelstellingen voor ogen:

  1. Tevredenheid van de klanten
  2. Tevredenheid van het personeel

Door onze vele jaren ervaring, menen wij dat we in staat zijn om heel professioneel te werken en de moeilijkste klussen aan te kunnen. Wij kennen perfect de wetgeving, normen, STS enz. Verder zorgen we ervoor dat onze installaties perfect werken zoals de normen het voorschrijven. Zo kunnen we u het gewenste comfort garanderen.

We hechten veel belang aan de voorbereiding van de projecten, de ontwerpen, studies, certificaties. Zo zorgen we ervoor dat een installatie tot in de kleinste details volledig naar wens werkt. Daarnaast voorzien we ook de nodige EPB, attesten, onderhoudsvoorschriften, onderhoudscontracten, nazorg enz.

Onze werknemers worden voortdurend bijgeschoold, dit door interne en externe opleidingen. We volgen hun prestaties en vaardigheden op de voet en sturen bij waar nodig. Een heldere communicatie onder de collega's is hierbij cruciaal. We streven naar een aangename werksfeer zodat ons personeel fier is dat ze bij Flanders Air Technic werken.